[2s.mk-friends] Ардуино + Плажа

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Aug 11 20:26:38 UTC 2011


2011/8/11 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Сума сумариум, го направивме планот за ЦНЦ машината и имаме 2 пара
> материјали (иверка) за правење на истата. Ја имаме електрониката направено +
> моторите и останатото. Лука ни остави за во КИКА 30тина соларни панели кои
> ќе ги искористиме за некои проекти или шо-било.
>
> То би било то.

Супер.

Соларни панели? Стварно? За што може да ги користиме? Топла вода? Струја :)?


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list