[2s.mk-friends] Локален NSND во Струмица - Септември ?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Aug 12 14:39:17 UTC 2011


2011/8/12 Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>:
> Ја и Шојиќ, сеедно, битно да е викенд.

Јас можам и претходниот викенд, али може и 17ти ако тоа им одговара на повеќето.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list