[2s.mk-friends] Ардуино + Плажа

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Aug 13 14:48:25 UTC 2011


Ќе испитаме во Скопје. Сега ми се оставени во кутија и замотани, неможам 
да тестирам.More information about the Ossm-members mailing list