[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Aug 29 12:56:45 UTC 2011


ок, да пресечеме!

Викендот 17-18 Септември, НСНД Струмица! нема бегање.


Место:
<да се пополни> - треба да собере 30-тина луѓе најмалку, со лаптопи,
струја и интернет, и да има место за проектирање.
Повеќе од 50 луѓе не очекувам.
Повеќе простории од една НЕ се потребни.

Почеток:  12 часот, 17ти (сабота)
Крај:     18 часот, 18ти (недела)

За тие што не биле на НСНД - НСНД не е конференција, ниту нужно ќе има
спремни предавања и програма. Активностите се договараат на лице место,
првиот саат од настанот.


За тие што не се од Струмица, што порано се пријавите тоа полесно ќе ве
собере некој со кола на патот према Струмица. Јас ќе возам една кола со
+3 места во неа. За тргање дополнително ќе се договориме.

Домаќините е пожелно навремено да информираат за ефтиното спиење.
-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list