[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Aug 26 11:03:12 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 08/26/2011 02:33 AM, DZvonko Nikolov wrote:
> Во основно училиште „Маршал Тито“ Струмица на 17 и 18 Септември 
> може да се организира што сакаш, пошто е слободно. Клуч не може да 
> ти даде никој. Значи, некој ќе отвара и затвара. За внесување на 
> храна не е проблем се додека се запазуваат основните културни и 
> цивилизациски принципи на неоставање на ѓубре и валкање на
> инвентар и опрема во училиштето.

Здраво Ѕвонко,

Фала ти за информациите.

Нормално се подразбира тоа дека ќе исчистиме позади нас. Дали ќе биде
проблем да остануваме до подоцна на пример до 8-9 часот навечер? Ме
интересираат овие работи да не излезе после дека чуварот требало да си
оди во 5 саат и дека не може да го користиме просторот после тоа?

> Компјутери има, интернет има, проектор има, столчиња, маси, клупи,

Дали има wifi рутер? (ние во секој случај ќе донесеме еден)

> Сместување може да се организира во хотел. Хотели има повеќе, 
> цените се движат од 1000-1200-1500 ден за ноќевање со појадок.

Дали има хостели во Струмица или некој било каков друг поефтин
смештај? Доколку нема ОК, чисто прашувам дека 1000-1500 мкд не се
малце пари а сигурен сум дека ќе има доста студенти заинтересирани за
доаѓање.

- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOV31sAAoJEOJshBPknjYKvPoIAI3dq8xqAvkCFZQY6w29rHJX
uLU/8ED8OGBR4QhmDjkxpBXaq7/MPFbmBrsjQkn0Fxii+ZJ7WyBDXS/XDNBq1JDy
BPu2zPzKBhH7yk6EZNTyMPa28JdO3AFQ7WWjbkm0KlczRC5u57UMcQBuvnFQUrVj
WzJrEQekWTWNLb4syEyAH4nRia7l3mSthAnQg18rBuzFUCTdpVIaoHdozaAh+hLW
7m5ha7219CLEiJkdYiqrmWmBUsINGejbFV9xh3fdCv0pnBSoXKnoMe2gFXrpaNdb
qnU9tFZMQUf1kfjJFXfuFrSxd181sizeGmw2Z5+TZEqQ6732YzKV2aiY1HtCCRo=
=+DRG
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list