[2s.mk-friends] Редовни состаноци

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Aug 26 00:33:35 UTC 2011


Еве вака:

Во основно училиште „Маршал Тито“ Струмица на 17 и 18 Септември
може да се организира што сакаш, пошто е слободно. Клуч не може
да ти даде никој. Значи, некој ќе отвара и затвара.
За внесување на храна не е проблем се додека се запазуваат основните
културни и цивилизациски принципи на неоставање на ѓубре и валкање
на инвентар и опрема во училиштето. Со закон сме обврзани за не
внесување на алкохол и останати средства и тн.
Компјутери има, интернет има, проектор има, столчиња, маси, клупи,
табли, креди, ...... има. Значи, прави што ќе правиш, ѓубре и штета да
нема. Директорката е известена и даде зелено светло.

Сместување може да се организира во хотел. Хотели има повеќе,
цените се движат од 1000-1200-1500 ден за ноќевање со појадок.
Сместени се во централно градско подрачје, има ноќен живот,
барови, кафичи, шеталиште и тн.
Јас стојам на располагање.

Поздрав
Ѕвонко


2011/8/24 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> Значи на 17ти е SFD (Software Freedom Day), ако не праивме ништо у
> Скопје, може да идеме у Струмица, мене лично сеедно ми е.
>
> Борис, можеш ли да се распрашаш и да ни дадеш поконкретни информации
> околу смештајот (локација, цена, попуст за група? и сл.)?
>
> Знам дека имаше и неколку опции за тоа каде да се оддржува НСНД, па
> еве вие струмичани видете и договорете се каде мислите дека е подобро,
> каде би имале повеќе слобода и сл - во смисол да ни дадат клуч и да не
> не замараат - во Штип имавме проблем со чуварот на факултетот зашо сме
> внеле храна унутра на пример, па би сакале да избегнеме такви ситуации.
> - --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
> Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/
>
> iQEcBAEBAgAGBQJOVMaVAAoJEOJshBPknjYKiqAH/3/hFxHH3wGYDMCdQk/vZIaD
> QIo3vjzQzDEwRDNqAJqCrVVhNUG/3614U91tdPm7Qn2jgbqUIK53HrzWv0p9lQ/K
> 6aAmZ3vbt82rHIUqS/OXOEgNkvwzIW2JQleOdbuXM2sTUeWKy+V6efSwzTbmaS2g
> LeuPRISMgloMp1kCPKpvA9xxsRokTxfygs8vx6zZ3DQaK/J/JA7NTPfg9deduNmp
> 8PosjtDZX2n6CEQPVncz4Iex7VQUnwS1H3LWqc9M4tBZqIUp7gmGtloYwjbJe9XH
> oZknd4LHnKFk7dYnCjQmfsHCFCjba4CEb6vkc9YsHMF+p8tX8SWS7/ODnv5S69w=
> =NlnG
> -----END PGP SIGNATURE-----
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list