[2s.mk-friends] Gathering - Пиволенд (Среда / 31 Жетвар 2011)

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Mon Aug 29 13:08:06 UTC 2011


Здраво заедницо, каква таква,

Предлагам неофицијален, забавно пивски meet-up во среда, ~9ч. на
Пиволенд (ќе свири некој Rage Against the Machine Tribute бенд) -
пошто се вративме кој кај беше и да се видиме онака, кој колку огрдел,
кој се исунчал, а кој пролепшал.
Енихау, не мора да се организираме со автобуси и знамиња - можи
спонтано таму да се најдиме и да искршиме некој од мање.

Поздрав,
Јас.

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list