[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Tue Aug 30 07:20:39 UTC 2011


Сакам и јас да се вклучам во плаќањето, само дали има начин да се
направи поконвиниент пример со електронско плаќање или некако? Во
спротивно пак ќе има еден шо ќе треба да ги пинга, запишува,
нотифицира и сл.

Позз

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list