[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Wed Aug 31 17:42:42 UTC 2011


> направи поконвиниент пример со електронско плаќање или некако? Во

Бараме начин како ова да се реши. Јас лично размислувам да искористам
„траен налог“ за да ми одвојува месечно 20 евра од сметка како месечна
донација.

Кога ќе се распрашаме убаво во сметководство ќе напишам неколку начини
како без многу труд да се „простувате“ од пари месечно во форма на
донација кон 2с.мк или КИКА или кој како сака. :)

поздрав


-- 
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list