[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Azder azhder at gmail.com
Wed Aug 31 19:36:05 UTC 2011


ајде и јас да пишам една „заложба“, ме мрзи да кршам јазик со
„комитмент/шмомитмент“

Се читаме (Se chitame).


2011/8/31 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> On 08/31/2011 09:10 PM, Arangel Angov wrote:
>
>> Мој предлог е да му се јавам утре на човекот што го изнајмува
>> просторот и да закажам за во петок во 12ч да одиме да го видиме
>> просторот уште еднаш пред да падне финалната одлука. Кој може и сака
>> да дојде stay tuned ќе пишам тука да потврдам.
>>
>>
>>
> +1, во Петок ќе сум во СК па ќе завршам со обврски до 12 часот и сакам да
> го видам просторот.
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**mailman/listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110831/77127977/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list