[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Aug 31 19:35:54 UTC 2011


On 08/31/2011 09:10 PM, Arangel Angov wrote:
> Мој предлог е да му се јавам утре на човекот што го изнајмува
> просторот и да закажам за во петок во 12ч да одиме да го видиме
> просторот уште еднаш пред да падне финалната одлука. Кој може и сака
> да дојде stay tuned ќе пишам тука да потврдам.
>
>

+1, во Петок ќе сум во СК па ќе завршам со обврски до 12 часот и сакам 
да го видам просторот.


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list