[2s.mk-friends] X300 на понов кернел

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Tue Dec 13 11:22:21 UTC 2011


видов дека е предложено пофторно да се проба да се оспособат x300 на 
понов кернел
http://wiki.spodeli.org/10г2с.мк

Во моето училиште има шпекулации дека МИО или МОН веќе имаат добиено 
нови драјвери за X300 од nComputing од поодамна. Се спомнува одредена 
личност „Иван“ којшто е задолжен за оддржување на школските компјутери 
како човек кој што ги има ти драјвери.
Верувам дека на листава има поупатени луѓе кои што би можеле да се 
распрашаат дали ова е вистина, и дали може да се дојде до тие драјвери.
ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list