[2s.mk-friends] Fwd: JavaDayS / Java Weekend / JVM Weekend / OSS Weekend :)

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Mon Dec 19 09:34:17 UTC 2011


Здраво,

погледнете го маилот долу па ако може размислете дали би биле вие
заинтересирани  за вакво нешто.  Доколку сте, организацијата би била
така што заедно бараме локација, спонзори и правиме промоција а секој
оделно си е задолжен за предавачите свои.

Поздрав

Mite Mitreski
---------- Forwarded message ----------
From: Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>
Date: 2011/12/18
Subject: JavaDayS / Java Weekend / JVM Weekend / OSS Weekend :)
To: users at jug.mk


Здраво,

дали мислите дека добар датум е 23-24 Март 2011 за Java Day/s ?
Го одложивме Java Day од повеќе причини меѓу кои беше и таа дека
би требало да имаме гости од странство.

Засега се разговара со луѓе од Eclipse Foundation, Red Hat/Jboss и од
vmware/SpringSource.
Ако некој се знае со некој луѓе од други компании кои би биле
заинтересирани да не посетат
нека ме контактира.
Постои варјанта  и да имаме презентации од некои од дечкиве од RubyMK,
PythonMK ,
нормално доколку се заинтересирани да се приклучат во нешто такво.

Поздрав


Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mkmite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/


More information about the Ossm-members mailing list