[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Feb 2 14:46:17 UTC 2011


2011/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> За оние кои незнаат, се планира да се прави локално НСНД во Куманово при
> крајот на Февруари.

Од Скопје би оделе со коли така да пријавете се кој планира да оди и
пишете дали имате кола или не за да можеме да испланираме.

Алекс рече последниот викенд од фебруари, тоа значи 26ти веројатно.

Кој е за нека се додаде во списокот подолу:

Арангел Ангов (има кола)
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list