[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Feb 2 14:50:13 UTC 2011


2011/2/2 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2011/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> > За оние кои незнаат, се планира да се прави локално НСНД во Куманово при
> > крајот на Февруари.
>
> Од Скопје би оделе со коли така да пријавете се кој планира да оди и
> пишете дали имате кола или не за да можеме да испланираме.
>
> Алекс рече последниот викенд од фебруари, тоа значи 26ти веројатно.
>
> Кој е за нека се додаде во списокот подолу:
>
> Арангел Ангов (има кола)

 Владан Поповиќ (има кола)

>

Арангел
> xmpp/mail:
> ufo ет linux.net.mk
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110202/78d5ff70/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list