[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Wed Feb 2 15:08:27 UTC 2011


2011/2/2 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> 2011/2/2 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>> 2011/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>> > За оние кои незнаат, се планира да се прави локално НСНД во Куманово при
>> > крајот на Февруари.
>>
>> Од Скопје би оделе со коли така да пријавете се кој планира да оди и
>> пишете дали имате кола или не за да можеме да испланираме.
>>
>> Алекс рече последниот викенд од фебруари, тоа значи 26ти веројатно.
>>
>> Кој е за нека се додаде во списокот подолу:
>>
>> Арангел Ангов (има кола)
>  Владан Поповиќ (има кола)

Александар Балаловски (има кола во Битола) :) значи немам кола.


-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list