[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Wed Feb 2 22:41:06 UTC 2011


За да се организираме кој што може да предава и што сака да слуша, на 
викито има табела и секој што ќе доаѓа нека внесе за себе податоци

http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/КумановоMore information about the Ossm-members mailing list