[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Dragan Gorgiev drgshum at gmail.com
Wed Feb 2 19:19:32 UTC 2011


Што се планира за активности во „НСНД“ и каков простор е потребен?

Поздрав,
Драган Ѓоргиев
Национална Установа Библиотека „Гоце Делчев“-Штип


2011/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> И оваа година се планира одење во Штип (се надевам дека ова ќе прерасне во
> традиција) во Март (ваљда крајот на март), на уште едно НСНД.
>
> Организаторот за просторија и останато е Кире Андонов од организацијата
> Вода Плус од Штип.
>
> Сега за сега имам толку информации, на листава Кире треба да пише
> информации околу просторијата.
>
> Останува исто да се договориме кој ќе оди, кој што би можел да презентира и
> кој што би сакал да слуша.
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110202/a19cada5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list