[2s.mk-friends] Wiki

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Feb 3 13:23:01 UTC 2011


>> Wiki-то оригинално хостирано на http://wiki.lugola.net e префрлено на
>> најнова верзија на mediawiki и се наоѓа на http://wiki.spodeli.org.
>> Сите содржини се мигрирани успешно. Доколку сакате да придонесувате на
>> новото wiki ќе мора да си регистрирате корисник.
>
> Ако не се пренесени сите корисници и нивните истории, баш и не се сите
> содржини успешно мигрирани. Кој ја правеше миграцијата?

не се пренесени user-ите, пошто старата база беше сјебана beyond repair.
направен е export на содржината, со се нејзината историја.

user-ите ќе си ги направите повторно, не е некој rocket-science тоа.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list