[2s.mk-friends] Wiki

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Feb 3 09:59:08 UTC 2011


2011/2/3 Божидар Проевски <bobibobi at lavabit.com>:
> On вторник 1. февруари 2011 00:22:45 Arangel Angov wrote:
>> Wiki-то оригинално хостирано на http://wiki.lugola.net e префрлено на
>> најнова верзија на mediawiki и се наоѓа на http://wiki.spodeli.org.
>> Сите содржини се мигрирани успешно. Доколку сакате да придонесувате на
>> новото wiki ќе мора да си регистрирате корисник.
>
> Ако не се пренесени сите корисници и нивните истории, баш и не се сите
> содржини успешно мигрирани. Кој ја правеше миграцијата?

Регистрирај се со старото корисничко име (можеш да си го најдеш на
wiki.lugola.net ако не го памтиш) и that's it. Изгледа баш и е се
мигрирано а? :)
--
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list