[2s.mk-friends] LED Cube

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 4 12:15:52 UTC 2011


>> Оние кои што доаѓаат знаат, оние кои што не, незнаат. Одлучивме да
>> правиме LED Cube. Повеќе на
>> http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Проекти/LED_Cube
>>
>> Секој што мисли дека може да помогне со средства/хардвер/време(за
>> составува) нека каже :)
>>
> Ne go ostavam thread-ov da zgasne. ;)
 >
> 1. Sho treba od sredstva/hardver vo momentov? (vreme imam mnogu malku).

ах, луѓе со време, посветеност и ентузијазам највеќе ни треба :)-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list