[2s.mk-friends] LED Cube

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Feb 4 17:03:45 UTC 2011


2011/2/4 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>>> Оние кои што доаѓаат знаат, оние кои што не, незнаат. Одлучивме да
>>> правиме LED Cube. Повеќе на
>>> http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Проекти/LED_Cube
>>>
>>> Секој што мисли дека може да помогне со средства/хардвер/време(за
>>> составува) нека каже :)
>>>
>> Ne go ostavam thread-ov da zgasne. ;)
>
>>
>>
>> 1. Sho treba od sredstva/hardver vo momentov? (vreme imam mnogu malku).
>
> ах, луѓе со време, посветеност и ентузијазам највеќе ни треба :)

Секако тие што немаат време, можат да контирбуираат и со финансиски средства за
набавка на материјали за led cube-от.

Битно е секој да учествува со она што може да го оддвои за да
не донесе до посакуваната цел.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list