[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Sun Feb 6 13:24:35 UTC 2011


Само мал апдејт. Организацијата сега за сега тече супер но во моментов  
недостасува 1 побитна работа. Потребни се флаери за промоција на 
настанот. Па доколку сака некој од дизајнериве што ја следат листата да 
се нафати да направи некое флаерче нека повели.
Фларот би требало да биде црно бел (немаме принтер у боја), и големи од 
еден А4 лист да се добијат 2 флаера.
Фала однапред ако некој се нафати на ова.More information about the Ossm-members mailing list