[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Feb 4 17:04:16 UTC 2011


2011/2/3 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> На Saturday 29 January 2011 22:54:59 Aleks напиша:
>
>> За оние кои незнаат, се планира да се прави локално НСНД во Куманово при
>> крајот на Февруари.
>
> Ќе каниме луѓе од  Ниш или Приштина?

 Би требало.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list