[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Feb 10 00:28:40 UTC 2011


Здраво,

Еве го флаерот што јас успеав да го направам за НСНД Куманово 2011:

http://dl.dropbox.com/u/125611/NSND-Kumanovo-2011-poster.png

Се трудев да внесам што е можно позвучни поими, со цел да се акцентира
контрастот помеѓу името на настанот и неговата содржина. Набројаните
поими ги земав од:
http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/%D0%9A%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE

Неформалниот карактер на настанот е значително означен со флаеров, па
се надевам дека ќе ви се допадне.

Поздрав,
Гоце Митевски

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list