[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Feb 10 09:21:16 UTC 2011


2011/2/10 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
> Здраво,
>
> Еве го флаерот што јас успеав да го направам за НСНД Куманово 2011:
>
> http://dl.dropbox.com/u/125611/NSND-Kumanovo-2011-poster.png

Фино изгледа, мене лично монгу ми се допаѓа. Браво Гоце :)
Се надевам дека ќе се печати во боја ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list