[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Pesevski Sasko saspes at gmail.com
Thu Feb 10 10:38:53 UTC 2011


Здраво,

Доколку имате потреба од било каква помош, можете слободно да ме 
контактирате.

Куманово во срцето! Македонија во душата!

Поздрав,
Сашко Пешевски
saspes at gmail.com
+389 75 29 00 94

On 10.02.2011 11:29, Goce Mitevski wrote:
> Здраво,
>
> Сум испуштил да го додадам објектот каде што ќе се одржува настанот,
> па еве уште една верзија од флаерот со дополнети информации.
>
> http://dl.dropbox.com/u/125611/NSND-Kumanovo-2011-poster-plus-uciliste.png
>
> Поздрав,
> Гоце Митевски
>
> ---
>
> Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
> http://www.nicer2.com
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
More information about the Ossm-members mailing list