[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Feb 10 10:29:29 UTC 2011


Здраво,

Сум испуштил да го додадам објектот каде што ќе се одржува настанот,
па еве уште една верзија од флаерот со дополнети информации.

http://dl.dropbox.com/u/125611/NSND-Kumanovo-2011-poster-plus-uciliste.png

Поздрав,
Гоце Митевски

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list