[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Thu Feb 10 11:11:45 UTC 2011


Пишете и други ваше мислење за флаерот. Едно прашање, што мислите да 
ставиме некој qr на флаерот? Aма па ќе треба и линк автоматски. И плус 
до каде би водел тој qr/link треба да е некое место каде што инстантно 
ќе се најдат инфо за настанот...  Ве молам, пишете ваше мислење за 
предлогов и сите други идеи што би ги имале.More information about the Ossm-members mailing list