[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Thu Feb 10 12:04:58 UTC 2011


2011/2/10 Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>:
> Пишете и други ваше мислење за флаерот. Едно прашање, што мислите да ставиме
> некој qr на флаерот? Aма па ќе треба и линк автоматски. И плус до каде би
> водел тој qr/link треба да е некое место каде што инстантно ќе се најдат
> инфо за настанот...  Ве молам, пишете ваше мислење за предлогов и сите други
> идеи што би ги имале.

А стојат некаде онлајн информации за настанот? Можи на
spodeliznaenje.blogspot.com да линка, шо знам јас...


-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list