[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Viktor Zuberot Stojanovski zuberot at gmail.com
Thu Feb 10 12:08:08 UTC 2011


Куманово во срцето! Македонија во душата!

#roflcopterz браво!

2011/2/10 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> 2011/2/10 Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>:
>> Пишете и други ваше мислење за флаерот. Едно прашање, што мислите да ставиме
>> некој qr на флаерот? Aма па ќе треба и линк автоматски. И плус до каде би
>> водел тој qr/link треба да е некое место каде што инстантно ќе се најдат
>> инфо за настанот...  Ве молам, пишете ваше мислење за предлогов и сите други
>> идеи што би ги имале.
>
> А стојат некаде онлајн информации за настанот? Можи на
> spodeliznaenje.blogspot.com да линка, шо знам јас...
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Viktor Zuberot Stojanovski [zuberot at gmail.com]


More information about the Ossm-members mailing list