[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Feb 10 21:12:53 UTC 2011


2011/2/10 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
> Здраво,
> http://dl.dropbox.com/u/125611/NSND-Kumanovo-2011-poster-plus-uciliste.png
>

Гоце FTW! Мене ми се допаѓа. И црно бело да се печати ќе се долови ефектот
и нема да изгуби убавината на дизајнот.

Од одва може да се направат и банерчиња, во истиот формат како на Сталман,
за да се испозакачат во колор на Интернет.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list