[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Thu Feb 10 21:15:10 UTC 2011


Се распрашав во неколку печатници за цена и малку соленко е... од ~11-13 
денари по флаер во боја. На план сум сите печатници у куманово да ги 
проверам па ќе видам што ќе биде.

Алекс кажи ми ти кога ги печатеше за лани која цена беше и каква хартија.

Инаку што бидна со идејата за гости од ниш??? или каде и да беше.More information about the Ossm-members mailing list