[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue Feb 15 23:01:49 UTC 2011


Еве А3 верзија од постерот за НСНД Куманово 2011.

http://dl.dropbox.com/u/125611/NSND%20Kumanovo%202011%20A3%20print.pdf

Кој сака и кој може нека печати.

Дарко рече дека нема некој посебен буџет за печатење, така што ќе
испечати само неколку примероци.

Поздрав,
Гоце Митевски

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list