[2s.mk-friends] Досие ЗлатнаКнига :)

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 21 14:38:50 UTC 2011


 
> Дали како организација или заедница ќе излеземе со некое соопштение за
> важноста на ова?

во кој дел важноста?

колку што прочитав сега овие се ти накурчени.

во принцип го имаш истиот проблем како time.mk со весниците само немаш 
leverage да им се спротиставиш.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list