[2s.mk-friends] Досие ЗлатнаКнига :)

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Mon Feb 21 14:40:18 UTC 2011


2011/2/21 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> Дали како организација или заедница ќе излеземе со некое соопштение за
>> важноста на ова?
>
> во кој дел важноста?
>
> колку што прочитав сега овие се ти накурчени.
>
> во принцип го имаш истиот проблем како time.mk со весниците само немаш
> leverage да им се спротиставиш.

Не во тој контекст. Што ако речат да го тргнам и кодот од github?

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list