[2s.mk-friends] Досие ЗлатнаКнига :)

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Feb 21 15:05:17 UTC 2011


>>> Дали како организација или заедница ќе излеземе со некое соопштение за
>>> важноста на ова?
>>
>> во кој дел важноста?
>>
>> колку што прочитав сега овие се ти накурчени.
>>
>> во принцип го имаш истиот проблем како time.mk со весниците само немаш
>> leverage да им се спротиставиш.
>
> Не во тој контекст. Што ако речат да го тргнам и кодот од github?

па не го рекле тоа :)


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list