[2s.mk-friends] Досие ЗлатнаКнига :)

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 21 15:19:10 UTC 2011


 
> А тие, Пепељуговски, се адвокатска канцеларија или ми ги советуваш за
> бесплатна правна помош? Тоа шо мене ми треба во моментов.

Пепељуговски == BSA

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list