[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Feb 24 16:13:48 UTC 2011


Ајде луѓе да се договориме конечно.

Настанот се одвива за 2 дена од сега. Се одржува во Народна Техника 
Куманово затоа што во 5 до 12 нѝ направија проблеми во средното училиште.

Треба да се договориме :

- Кој оди (конечно)
- Кој со кого ќе оди со кола

Во Куманово *не* се преспива, ќе се враќаме и во неделата повторно ќе 
одиме затоа што е блиску.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110224/8b850ac0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list