[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Feb 24 16:16:38 UTC 2011


2011/2/24 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> - Кој оди (конечно)
> - Кој со кого ќе оди со кола

Арангел (има кола со место за 4ца) - сабота имам кола, за недела не
сум сигурен ќе кажам во сабота.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list