[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Feb 24 16:47:18 UTC 2011


Владан (има кола со место за 4рица) за во сабота дефинитвно, за недела
не е сигурно


2011/2/24 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2011/2/24 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>> - Кој оди (конечно)
>> - Кој со кого ќе оди со кола
>
> Арангел (има кола со место за 4ца) - сабота имам кола, за недела не
> сум сигурен ќе кажам во сабота.
> --
> Арангел
> xmpp/mail:
> ufo ет linux.net.mk
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list