[2s.mk-friends] Уапсен најмладиот хакер во Македонија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 25 07:45:38 UTC 2011


2011/2/25 Viktor Zuberot Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
> и?

* Прво, не се одговара така на мејл, сите ние уживаме да скроламе до
доле за да го видиме твоето толку битно „и?“
* Второ, од толку работи што се дешаваат на листава за ова само те
интересира да пишеш... гарант си го мислел и планирал одговорот долго
време.
* Што и? И тоа, информација да те натера да не праиш глупости.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list