[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 25 10:12:56 UTC 2011


Ај вака:

- Золи или Божо нека ги собере, чомбе, гемиџи и владан.
- Јас, дамјан, стама и евентуално ако идат новица или миша ќе се
организираме од западната страна (евентуално ако не идат новица и
миша, пошто не се пријавиле, можам ја да го зеам владан)
- Бидиков ќе иде со Алекс и опремата + може некој да се пребаци кај
него на бензинска ако ни е тесно.

Ете, за да не се бркаме утре од сабајле и да тргнеме у 2. Ако сакате
да идеме заеадно може да се чекаме на бензинската макпетрол на излез
од Скопје у 11:00. Има кафе, вода, храна итн итн.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list