[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Fri Feb 25 10:58:37 UTC 2011


On петок 25. февруари 2011 11:12:56 Arangel Angov wrote:
> - Золи или Божо нека ги собере, чомбе, гемиџи и владан.

Мене не ми е проблем да ве соберам, само да не мора да лутам по споредни 
улички, да се договориме кај да се чекаме.
  Золтан и Чомбе, некаде кај Бисер?
  Гемиџи?
  Владан, ти ако може до некаде да се симнеш, да не доаѓам баш до радишани :)

> Ете, за да не се бркаме утре од сабајле и да тргнеме у 2. Ако сакате
> да идеме заеадно може да се чекаме на бензинската макпетрол на излез
> од Скопје у 11:00. Има кафе, вода, храна итн итн.

Може, мене ми одговара.

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list