[2s.mk-friends] Уапсен најмладиот хакер во Македонија

Bozidar Simic visibo at yahoo.com
Sat Feb 26 06:52:58 UTC 2011


Aman luge simnete ja mojava adresa od vasiot spisok.Ne me interesiraat ovie 
raboti.FALA----- Original Message ----
From: DZvonko Nikolov <dzvonko at gmail.com>
To: 2с.мк <ossm-members at lists.softver.org.mk>
Sent: Fri, February 25, 2011 3:22:26 PM
Subject: Re: [2s.mk-friends] Уапсен најмладиот хакер во Македонија

што се случило со хакерот? кој го фатил, како?
осуден ли е? на колку е осуден? колку следува за
кое дело, ....? Има некој подетални информации
или барем линк за детали?
За дела од компјутерски криминал (или како се викаат
и класифицираат) кој е надлежен?
Спомна некои компјутерски полицајци (полициски
кибернетски полицајци). Кои се тие, како се
пријавува дело, да ги барам на 192?

Поздрав


2011/2/25 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2011/2/25 Viktor Zuberot Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
>> и?
>
> * Прво, не се одговара така на мејл, сите ние уживаме да скроламе до
> доле за да го видиме твоето толку битно „и?“
> * Второ, од толку работи што се дешаваат на листава за ова само те
> интересира да пишеш... гарант си го мислел и планирал одговорот долго
> време.
> * Што и? И тоа, информација да те натера да не праиш глупости.
> --
> Арангел
> xmpp/mail:
> ufo ет linux.net.mk
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------

Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------

The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members      More information about the Ossm-members mailing list