[2s.mk-friends] Уапсен најмладиот хакер во Македонија

Bozidar Simic visibo at yahoo.com
Sat Feb 26 06:57:19 UTC 2011


Aman luge simnete ja mojava adresa od vasiot spisok.Ne me interesiraat ovie 
raboti.Ili kade da se odlogiram.FALA
----- Original Message ----
From: Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
To: 2с.мк <ossm-members at lists.softver.org.mk>
Sent: Thu, February 24, 2011 11:45:38 PM
Subject: Re: [2s.mk-friends] Уапсен најмладиот хакер во Македонија

2011/2/25 Viktor Zuberot Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
> и?

* Прво, не се одговара така на мејл, сите ние уживаме да скроламе до
доле за да го видиме твоето толку битно „и?“
* Второ, од толку работи што се дешаваат на листава за ова само те
интересира да пишеш... гарант си го мислел и планирал одговорот долго
време.
* Што и? И тоа, информација да те натера да не праиш глупости.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members      More information about the Ossm-members mailing list