[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Bozidar Simic visibo at yahoo.com
Sat Feb 26 06:57:47 UTC 2011


Aman luge simnete ja mojava adresa od vasiot spisok.Ne me interesiraat ovie 
raboti.Ili kade da se odlogiram.FALA
----- Original Message ----
From: Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
To: 2с.мк <ossm-members at lists.softver.org.mk>
Sent: Fri, February 25, 2011 2:12:56 AM
Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Ај вака:

- Золи или Божо нека ги собере, чомбе, гемиџи и владан.
- Јас, дамјан, стама и евентуално ако идат новица или миша ќе се
организираме од западната страна (евентуално ако не идат новица и
миша, пошто не се пријавиле, можам ја да го зеам владан)
- Бидиков ќе иде со Алекс и опремата + може некој да се пребаци кај
него на бензинска ако ни е тесно.

Ете, за да не се бркаме утре од сабајле и да тргнеме у 2. Ако сакате
да идеме заеадно може да се чекаме на бензинската макпетрол на излез
од Скопје у 11:00. Има кафе, вода, храна итн итн.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members      More information about the Ossm-members mailing list