[2s.mk-friends] LED Cube

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Sun Jan 16 13:50:26 UTC 2011


Јас она што би можел да помогнам највеќе, какво напојување ке има 
коцката? Надворешно, внатрешно.. мислам дека не би било проблем, јас да 
го изработам тој дел од коцката.More information about the Ossm-members mailing list