[2s.mk-friends] LED Cube

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sun Jan 16 16:43:52 UTC 2011


Рано е да се размислува за ова. Напојување ќе користиме готово и тоа од 
PC. Веројатно на секоја плочка ќе има посебно мало регулаторче за да се 
избегнат падови на напон. Регулаторчињата доколку се прават ќе бидат од 
типот на SMPS за кои што ќе треба малку понапредна електроника и 
инструменти.

On 01/16/2011 01:50 PM, Дарко Стојковски wrote:
> Јас она што би можел да помогнам највеќе, какво напојување ке има 
> коцката? Надворешно, внатрешно.. мислам дека не би било проблем, јас 
> да го изработам тој дел од коцката.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list