[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Jan 24 19:57:15 UTC 2011


2011/1/24 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>

> 2011/1/24 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> >> - разгледување и изгласување на куќен ред - предлогот е тука:
> >> http://wiki.lugola.net/Хаклаб/КуќенРед<http://wiki.lugola.net/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%9A%D1%83%D1%9C%D0%B5%D0%BD%D0%A0%D0%B5%D0%B4>
> >
> > Што се однесува на дежурствата, може да се направи една листа која потоа
> ќе
> > стои на wiki за кои луѓе ќе ја преземат оваа обврска. Па потоа ќе се
> > ротираме на една недела.
>
> Фино е да се направи листа, ама за ротирање малце незгодно е, да не
> испадне на кај
> како луѓето што работат на смени да се мењаме :) Можеби е подобро да се
> направи
> врз база на датум кога има настани (кој што го интересира на тој
> настан на одреден датум да
> иде). Макаршто за подобра контрола и да не се бркаме од ден за ден со
> клучеви, проектор и
> слични зезалици се согласувам дека подобро е дежурството да биде на една
> недела.
>
> >
> > Списокот почнува подоле:
> > - Дамјан Георгиевски
> Јован Костовски (Чомбе)

Владан Поповиќ


> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110124/4e1acd8b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list